Skip to content

AdBlue® Premium

AdBlue® Premium

Za mnoga vozila nije neuobičajeno imati problema s SCR-om. To je uglavnom uzrokovano time što vozila nastavljaju punim doziranjem AdBlue-a kada temperature ispušnih plinova nisu optimalne, što rezultira slabom hidrolizom pretvaranja AdBlue-a u amonijak i nakupljanjem naslaga na SCR katalizatoru. U sektorima kao što su poljoprivreda ili prijevoz robe ili putnika, vozila imaju nešto zajedničko: neredovito dopunjavanje spremnika i učestalo zaustavljanje i pokretanje (start-stop), što rezultira pojavom kristala uree, to jeste postepenim začepljanjem SCR sustava.

Informacije za naš Premium AdBlue®

Šta je Premium AdBlue® ?

Premium AdBlue ® je 32,5% otopina uree (AdBlue ® ), obogaćena posebno razvijenom formulom aditiva. Sprječava stvaranje naslaga uree u SCR sustavima vozila. U skladu je sa standardima čistoće ISO 22241-1 za AdBlue ® . Osim toga, smanjuje postojeće naslage koje su već pričvršćene na površine SCR katalizatora.

Postoje mnoge primjene u industriji gdje dizel motori ne rade na vršnim radnim temperaturama veći dio svog radnog ciklusa i SCR sustav neće raditi učinkovito. Dovoz putnika, stalna zaustavljanja radi dostave robe ili neprestano paljenje i gašenje motora na terenu mogu imati svoje posljedice. Vozila za otpad, autobusi i poljoprivredni traktori također mogu spadati u ovu kategoriju. Kapacitet i performanse motora kontinuirano su se povećavali tijekom vremena i mogu biti previsoki za određene primjene. Temperatura ispušnih plinova nije ujednačena i, stoga, oni ne osiguravaju uvijek učinkovitu kemijsku reakciju između AdBlue ® i NOx plinova (jer ne uspijevaju održati potrebnu temperaturu od +260ºC). To rezultira stvaranjem kristala cijanurne kiseline koji blokiraju SCR sustav što rezultira većom potrošnjom goriva, dodatnim održavanjem, a ponekad i potpunom imobilizacijom vozila. Uz naš Premium AdBlue ® , dodatak posebnog aditiva koji otapa ove naslage u postojećim SCR sustavima i sprječava nakupljanje budućih pri kontinuiranoj uporabi, osiguravajući da SCR sustav ostaje čist i zdrav.

  • Kao i AdBlue®, smanjuje štetne emisije nastale izgaranjem fosilnih goriva i zraka. (dizelska vozila imaju tendenciju proizvoditi više NOx zbog viših temperatura i omjera kompresije, što zagađuje naš okoliš.)
  • Čuva SCR sustav izbjegavajući kristalizaciju (kristali cijanurne kiseline), smanjuje začepljenja na SCR katalizatoru, pročišćuje kompletan susatv AdBlue (cijevi, brizgaljke, filtere i pumpu)
  • Pomaže smanjiti prekomjernu potrošnju koju uzrokuju zasićeni ispušni SCR sustavi, što rezultira manjim zastojima vozila i dugotrajnijim SCR sustavom.

Kod nas možete pronaći Premium AdBlue ® u raznim varijantama pakiranja. U ponudi imamo praktična pakovanja od 3L i 5L doypack sa lijevkom za istakanje, veoma pogodno za putnička vozila. Za teretna vozila i poljoprivredna vozila obezbijedili smo pakiranja u kanisterima od 5L i 10L sa lijevkom za istakanje. Pored toga Premium AdBlue ® možete kupiti i u IBC kontejnerima 1000L i buradima od 200L.

Ovaj projekat u realizaciju stupa početkom mjeseca jula 2024. godine. Na realizaciji ovog projekta rade:

Želite li postati naš partner?

Nudimo razne mogućnosti partnerstva sa nama.

Kontaktirajte nas i otkrijte kako možete postati dio naše brzo rastuće globalne mreže.